Pirinčano sirće prirodne fermentacije, razvijeno i proizvedeno u Rusiji po ekskluzivnom receptu. Delikatan, izbalansiran ukus i aromatičnost sirća savršeno dopunjuju pirinač i poboljšavaju njegovu prirodnu lepljivost. Masena koncentracija kiselina 4,3%.
Specifikacija
Prednosti
Sastav i rok trajanja
Specifikacija
Producent - Makado
Vrsta pakovanja - Bag-in-Bok
Broj komada u kutiji 1 kom.
Težina kutije 20 litara
Nutritivna i energetska vrednost: Proteini - ≤ 0,03 gr, Masti - 0 gr, Ugljeni hidrati -3,3 gr
Sadržaj kalorija 14 kcal
Prednosti
Sirće se pravi po tradicionalnoj japanskoj recepturi koristeći savremene tehnologije.
Buket ukusa i jedinstvena aroma zadovoljavaju međunarodne standarde kvaliteta zahvaljujući upotrebi samo prirodnih sastojaka
Ne sadrži boje i konzervanse
Pomaže u očuvanju svojstva sveže kuvanog pirinča
Sastav i rok trajanja
Sastojci: pirinčano sirće, alkoholno sirće, šećer, so
Rok upotrebe: 12 meseci
Uslovi skladištenja: Čuvati na tamnom mestu na sobnoj temperaturi od -3 do 35C i relativnoj vlažnosti vazduha ne većoj od 80%. Dozvoljene su slabe padavine.
Karakteristike kuvanja: Za pripremu pirinčanog sosa za 1 litar pirinčanog sirćeta dodajte 650 grama šećera i 250 grama soli. Dobijena smeša se preporučuje da se zagreje na 60 C radi boljeg rastvaranja sastojaka. Za mesenje pirinča koristite 90-100 g sosa na 1 kg kuvanog pirinča