Profesionalni proizvodi za azijsku i panazijsku kuhinju sa dostavom u Vaš restoran u Beogradu

Pirinač za sushi

Najbolje sorte pirinča za sushi, azijsku i panazijsku kuhinju

Morske alge

Wakame, nori, kombu i druge morske alge - osnovni sastojak i suštinski deo većine azijskih jela

Đumbir

Đumbir koristi se za dodavanje ljutog, začinjenog ukusa hrani, kao dodatak sa rolnicama, sushi, sashimi i drugim japanskim jelima

Vasabi

Panazijska kuhinja ne može zamisliti se bez ljutog i mirisnog začina - vasabi, postao je sastavni deo azijske kulture

Voće i povrće

Najpopularnije egzotično povrće i voće koje se koristi u većini recepata azijske kuhinje

Pečurke

Ne samo da dodaju ukus, teksturu i ishranu azijskim jelima, već se smatraju i zlekovitim

Sosevi

Tajna nežnosti i arome egzotičnih jela

Sirće i Mirin

Dva glavna sastojka za pripremu pirinča za sushi, kao i za kuvanje mnogih jela panazijske kuhinje

Paste i začini

Osnove i dodaci za pripremu popularnih širom sveta supa japanske, tajlandske, korejske i drugih panazijskih kuhinja

Sirevi

Tradicionalna komponenta kuhinje istočne i jugoistočne Azije, proizvod od soje bogat proteinima koji se u Kini konzumira više od 2.000 godina

Tempura i panko

Dva glavna sastojka u panazijskoj kuhinji koji jelima daju ukusno paniranje i hrskavu koricu

Ostali proizvodi